Ще один доказ провокації

Ще один доказ провокації

З’ясування причин безладдя  на стадіоні «Нафтовик» в Охтирці і виявленням порушників займаються правоохоронні органи. Паралельно своє розслідування інциденту ведуть відповідні служби ФК «Динамо» (Київ).

У розпорядженні ФК «Динамо» надійшла інформація із МВС України про події 20 квітня в Охтирці. У довідці від Головного управління МВС України в Департамент громадської безпеки МВС України за підписом полковника міліції Мариненка повідомляються наступні дані:

«…Від Фан-клубу «Динамо» в ГУМВС України в місті Києві надійшов лист про виїзд 20.04.2008 о 07.30 із міста Києва в місто Охтирку 40 представників Фан-клубу, а також про можливий виїзд залізничним чи власним транспортом неорганізованих груп уболівальників (300-350 чоловік). Також у листі було вказано, що на безпека за маршрутом підчас проходження автобуса з уболівальниками забезпечуватиметься охороною клубу. Був вказаний старший групи і його мобільний телефон.

… 20 квітня 2008 року о 20.30 у телефонній розмові зі старшим Фан-групи «Динамо» К. Климчиком було встановлено, що з боку організованих уболівальників під час переїзду до Охтирки і перегляду футбольного матчу порушень громадського порядку зафіксовано не було і станом на 20.30 всі 40 чоловік знаходяться в автобусі і повертаються до Києва».

Таким чином, наведена довідка правоохоронних органів ще раз підтверджує офіційну позицію ФК «Динамо»: безлад на стадіоні «Нафтовик» - справа рук хуліганів і провокаторів, які не мають жодного відношення до організованої групи вболівальників «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер