Євро (U-21): Україна стартує з поразки

Євро (U-21): Україна стартує з поразки

Молодіжна збірна Україна стартувала у фінальній частині чемпіонату Європи. На поєдинок із однолітками з Чехії покладалися великі надії, але, на жаль, вони не виправдалися.

У стартовому складі «жовто-синіх» вийшли двоє представників «Динамо» – Ярмоленко розташувався на лівому фланзі півзахисту, а Зозуля нагнітав обстановку на вістрі атаки. У другому таймі Парцванія замінив травмованого Степаненка, посівши місце в центрі оборони, а за кілька хвилин до завершення матчу вийшов Кравець.

У першому таймі моменти однаково виникали біля обох воріт, проте, небезпечніше все ж було біля володінь Вацлика. Спочатку Ярмоленку не вистачило самої крихти, щоб замкнути навіс Коноплянки з правого флангу, а за кілька хвилин до свистка на перерву Зозуля з Андрієм вискочили вдвох на одного захисника, але Роман узяв ініціативу на себе і пробив по воротах - м’яч рикошетом від суперника полетів на кутовий.

У перерві Павло Яковенко напевно вніс певні корективи до гри, але дві припущені помилки призвели до пропущених м’ячів уже в дебюті другої половини матчу – дублем відзначився капітан чехів Дочкал. Після такого нашим хлопцям було непросто оговтатися, але одного м’яча їм усе ж вдалося відіграти. Це Кравець, який тільки з’явився на полі з лавки запасних, вивів Білого на ворота, і футболіст «Зорі» не схибив. Були можливості врятувати поєдинок і вирвати нічию, але Зозуля, вийшовши віч-на-віч із воротарем, не встиг до м’яча, а Бутко з хорошої позиції пробив повз ворота.

Таким чином, зазнавши поразки, команда Павла Яковенко ускладнила собі завдання виходу до півфіналу. Тепер у двох поєдинках, що залишилися, з англійцями (15 червня) та іспанцями (19 червня), нашим хлопцям необхідно перемагати. Чого їм і побажаємо.

Група «В». 1-й тур

Чехія – Україна – 2:1 (0:0).

Чехія:
Вацлик, Мазух, Сухі, Лецякс, Челюстка, Дочкал, Ваха, Гецов, Горжава (Моравек, 46), Коваржик (Глоушек, 75), Пекхарт.

Україна: Каніболоцький, Путівцев, Ракицький, Кривцов, Бутко, Степаненко (Парцванія, 54), Чеснаков, Ярмоленко (Кравець, 87), Морозюк (Білий, 64), Коноплянка, Зозуля.

Голи: Дочкал (49, 56) – Білий (87).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер