«Евертон» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Евертон» – «Динамо»: останні новини перед грою

Напередодні ввечері київська команда Сергія Реброва провела тренування на «Гудісон Парк», перші 15 хвилин якого були відкритими для представників ЗМІ. Динамівці готуються до гри з хорошим настроєм.

Варто також зазначити, що всі гравці, які прибули до Ліверпуля, тренуються без жодних обмежень. Єдиним гравцем, який не тренувався, звичайно, був Євген Макаренко, який прилетів разом із командою, аби підтримати своїх партнерів. Уранці в день гри Євген разом із працівниками клубу завітав до музею історії гурту The Beatles.

Окрім них та журналістів, у популярних туристичних місцях Ліверпуля сьогодні вже можна було зустріти інших гостей із України – вболівальників «Динамо». До речі, вчора кількістю фанатів «біло-синіх» цікавилися місцеві вболівальники. Матч Ліги чемпіонів за участю іншої англійської команди, «Челсі», їх мало цікавив, і лише час від часу можна було зустріти фанатів, хоча ця гра транслювалася повсюди в місті. Всі вже були в очікуванні гри «Евертон»  «Динамо». До того ж, фанати «Ліверпуля» запевнили, що сьогодні будуть підтримувати суперника свого заклятого ворога, тобто київське «Динамо». За попередніми прогнозами сьогоднішній матч збере на «Гудісон Парк» близько 26 тисяч глядачів.

Тим часом уранці відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, що обидві команди зіграють у своїх основних комплектах форми: динамівці – у формі білого кольору, «Евертон»  у формі «королівського синього» кольору.

Зазначимо рейтингові позиції опонентів за класифікацією УЄФА. Київське «Динамо» зараз 28-е й значно випереджає «Евертон», який іде 74-м.

Як і вчора, сьогодні в Мерсісайді похмура погода, проте без дощу. Однак на вечір синоптики припускають імовірність дощу, при цьому температура повітря на момент початку гри становитиме близько 11 градусів за Цельсієм.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер