«Евертон» – остання надія футбольної Англії в євросезоні

«Евертон» – остання надія футбольної Англії в євросезоні

Таким чином, ліверпульський «Евертон» залишився останньою командою, що представляє Англію не тільки в Лізі Європи, але і в єврокубках в цілому.

Менеджер «ірисок» Роберто Мартінес на прес-конференції напередодні гри «Динамо» - «Евертон» на «Олімпійському» заявив, що для його команди це велика честь:

«Те, що ми є єдиною англійською командою, яка продовжує боротьбу в цьому турнірі, демонструє, як важко добиратися до пізніх стадій єврокубків. Вся справа в тому, що у нас дуже важкий домашній чемпіонат, що робить нелегким завданням для будь англійської команди залишатися в євротурнірі до березня.

Однак ми можемо пишатися тим фактом, що поки добре виступаємо в цьому сезоні Лізі Європи, і ми сповнені бажанням залишатися в турнірі наскільки довго, наскільки це буде нам до снаги.

Нелегко довелося англійським командам і в Лізі чемпіонів, що доводить, наскільки багато сил відбирає англійська Прем'єр-ліга, де в кожній грі потрібно всіма силами битися за результат. Але ми продовжуємо боротьбу в Лізі Європи і хочемо побачити, на що ми здатні. Сподіваюся, ми будемо продовжувати робити все, аби вболівальники «Евертона» пишалися нашим виступом у Європі».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер