«Евертон»: real gentlemen!

«Евертон»: real gentlemen!

Але відійдемо трохи від власне футболу й віддамо належне гостям із Ліверпуля, які від уболівальників до працівників клубу, футболістів та головного тренера показали справжній приклад джентльменської поведінки.

За день до гри відомі в минулому футболісти «Евертона» Грем Шарп та Ян Снодін, які виконують зараз почесні обов'язки послів клубу, зустрілися в готелі «Редіссон Ридженсі» з 20-ма дітьми із сімей, що постраждали від чорнобильської катастрофи, які отримали від зірок «ірисок» сувеніри, футболки, журнали з автографами футболістів команди. Там же відбулася зустріч і з головним тренером Роберто Мартинесом.

Також Шарп та Снодін відвідали київську школу No.309, де дали практичні уроки футбольної майстерності.

Фани англійців тим часом завітали до стадіону «Динамо» ім.В.В.Лобановського.

У залі слави ФК «Динамо» (Київ) англійські вболівальники фотографувалися з кубками, розглядали фотографії різних періодів історії клубу. Останнім об'єктом екскурсійної програми став Фан-клуб та унікальна колекція шаликів та прапорів.

Під час самого матчу евертонці, незважаючи на поєдинок, що складався невдало, не стали зганяти своє невдоволення на динамівцях, а, навпаки, намагалися футбольними засобами змінити рахунок у грі до останніх хвилин.

Англійські вболівальники також підтримували свою команду доволі гідно. Після матчу футболісти підійшли до фан-сектор, віддавши найбільш відданим шанувальникам свої футболки.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер гостей Роберто Мартинес не давав односкладових відповідей, а, навпаки, відповідав на всі питання журналістів у розгорнутій формі.

Що можна сказати з цього приводу. Лише одне – у клубі «Евертон» грають у футбол та працюють справжні джентльмени!

Олег Задерновський

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер