Євген ЧУМАК відзначився у воротах збірної Уругваю

Євген ЧУМАК відзначився у воротах збірної Уругваю

У поєдинку взяли участь усі шестеро динамівців, п’ятеро з них вийшли на поле у стартовому складі. Микита Бурда та Євген Чумак відіграли весь матч, Ігор Харатін був замінений на 64-й хвилині, а Павло Полегенько – за 15 хвилин до фінального свистка. Нападник Роман Яремчук з’явився на полі на 55-й хвилині замість іншого динамівця Артема Бесєдіна, який виступає на правах оренди за харківський «Металіст».

У першому таймі наша команда виглядала переконливо, демонструючи високі швидкості та пристойну фізичну готовність. Уругвайці лічені рази переходили на половину поля нашої команди. Українці пропустили першими, проте перед самою перервою відігралися, втіливши в гол штрафний удар. Це півзахисник київського «Динамо» Євген Чумак, скориставшись неуважністю уругвайського голкіпера, який був зайнятий встановленням стінки, застав його зненацька несподіваним ударом.

Після перерви наставник синьо-жовтих, прагнучи перевірити у справі інших кандидатів, провів низку замін, і, можливо, через це гра наших хлопців трошки зіпсувалася. Пропустивши вдруге з пенальті, вони не спромоглися відігратися й у підсумку поступилися – 1:2, – повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Україна – Уругвай – 1:2 (1:1)

Україна: Сарнавський – Полегенько (Кузнецов, 75), Бурда, Качараба (Ковтун, 75), Соболь, Харатін (Танковський, 64), Чумак, Коваленко (Габелок, 55), Татарков (Немтінов, 64), Кабаєв, Бесєдін (Яремчук, 55)

Гол у складі України: Чумак (42)

* Фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер