Євген Ісаєнко: «Читаю книгу про Мессі, допомагаю батькам і гуляю із собакою»

Євген Ісаєнко: «Читаю книгу про Мессі, допомагаю батькам і гуляю із собакою»

- У мене все добре, перебуваю вдома, виконую індивідуальну програму тренувань, яку дають наші наставники, в принципі, нічого незвичайного. Займаюся у квартирі та іноді виходжу на вулицю побігати, намагаючись зустрічати якомога менше людей. Щотижня нам тренери надсилають новий цикл вправ, який ми повинні виконувати щодня. Звичайно, у наставників зараз немає можливості простежити за якістю виконання завдань, тож усе на нашій совісті. Ми всі професіонали, тому кожен повинен сам себе контролювати.

Тренери регулярно телефонують, щоб дізнатися, як у нас справи, як здоров'я, також щодня спілкуємося з лікарями, їх також тримаємо в курсі свого самопочуття.

Окрім тренувань, проводжу час із рідними, намагаюся допомагати батькам, щоб вони не виходили на вулицю і також дотримувалися правил карантину. Ще граю в комп'ютерні ігри, не буду оригінальним, якщо скажу, що це в основному Counter-Strike. Граю як з партнерами по молодіжній команді, так і з гравцями першого складу. Крім цього, читаю книгу про Мессі, дивлюся фільми - словом, усе, як у всіх інших.

Удома є кіт Тимоша і собака - шпіц Бобо, завдяки їм, не так нудно. Кіт з'явився раніше, а собака приблизно рік тому, з нею потрібно гуляти щодня. Вони не завжди ладнають, але намагаємося їх мирити.

Звичайно, складно морально, оскільки нічого нового не відбувається. Усі дуже скучили за футболом, хочеться вже скоріше повернутися до звичного графіка, до тренувань, на поле. Сидіти вдома, нічого не робити і не мати можливості вийти на вулицю, звичайно, пригнічує. Залишається сподіватися, що карантин закінчиться якомога швидше.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер