Євген ХАЧЕРІДІ: «Хотів пробити пенальті, але Сидорчук відрадив»

Євген ХАЧЕРІДІ: «Хотів пробити пенальті, але Сидорчук відрадив»

- У першому таймі ми пропустили результативну контратаку суперника, але найголовніше, що виграли і взяли дуже важливі три очки. До перерви взагалі могли забити м'ячів чотири, а замість цього пропустили самі. Відіграватися завжди важко, тому що суперник закривається. Добре, що вдалося зрівняти рахунок відразу після перерви - на самому початку другого тайму - після цього грати стало легше.

- Пенальті хотіли самі пробити?

- Так, хотів пробити, але Сергій Сидорчук мене відрадив. Хоча, перед грою ми тренували одинадцятиметрові удари, і на тренуванні я забив два з двох. Але пробив Мбокані, головне, що він забив.

- Що тренери говорили вам у перерві?

- Сказали додати, тому що діяли якось незрозуміло, всі якісь мляві були. Може, недооцінили суперника. Сподіваюся, такого більше не повториться - з перших хвилин будемо грати добре. Стали трохи швидше грати, що і призвело до позитивного результату.

- Наскільки вам було комфортно грати в такому поєднанні виконавців у лінії оборони?

- У нас усі футболісти хороші, а тренер обирає, кому і де краще зіграти. Поставив так, значить, зіграли на цих місцях. Звичайно, зручно - мене іноді страхували, і я страхував, тож усе нормально.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер