Євген ХАЧЕРІДІ про матч Словенія – Україна

Євген ХАЧЕРІДІ про матч Словенія – Україна

Після матчу Женя поділився емоціями від гри в ефірі телеканалу «Футбол 1».

- У чому причина пропущеного голу вже на перших хвилинах?

- Перші 15-20 хвилин словенці намагалися нас задавити в штрафному навісами, якимись атаками. В принципі, комбінаційного футболу особливо у них не було, були навіси. У них там силові гравці, от і вийшло – подача на ближню, «чирк», П'ятов реагує і добивання...

- Те, що ми пропустили гол за перші десять хвилин, було найгіршим сценарієм...

- Перед матчем ми з хлопцями домовлялися, що у перші 15-20 хвилин потрібно грати надійно і ні в якому разі не можна пропускати. Не згадувати те, що було з нами у Франції, тому що тоді ми пропустили перший, а потім одразу і другий, і третій, могли й четвертий... У них була просто навала, ніякої гри не було. До того ж, я не думав, що вони будуть так провокувати. Кожну хвилину кожен гравець у них грав дуже негарно. Вони хотіли, щоб хтось із нас отримав жовту картку, потім ще одну, і червону. Але «зверху» їх за це покарали, і вони самі отримали червону. А ми добре оборонялися, і у нас були хороші моменти і в другому таймі, і в першому. Звичайно, матч був валідольний, але Бог був з нами і ми не припустилися такої помилки, як у Франції.

- Прокоментуйте ваше особисте протистояння з Новаковичем.

- Нічого особливого, як було й у Львові. Він нічим мене не здивував, нічого не створив, не забив, у нього навіть моментів не було.

- З боку здається, що тобі було легко йому протистояти...

- Та ні, це вам так здається. Все одно важко, вони нас всі 90 хвилин тримали в напрузі. І я дуже переживав, скажу більше – останні дві ночі я погано спав, у мене якесь передчуття було недобре... Перший раз таке було, я навіть хлопцям сказав...

- Чим запам'ятається тобі сьогоднішній матч?

- Перш за все, тим, що ми вийшли на Євро-2016. Це найважливіше. Думаю, ще тиждень, два, три це буде в голові, тому що це подія, і всі мріють туди потрапити.

- Що було в роздягальні? Вас привітав президент?

- Так, Григорій Михайлович зайшов до нас і передав, що президент з першої хвилини і до останньої дивився, не відриваючись від телевізора, переживав. Всім подякував і сказав, що ця перемога дуже важлива для всієї України, так як у нас зараз важкі часи.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер