Євген ХАЧЕРІДІ: «На жаль, на початку турнірної дистанції ми втратили багато очок...»

Євген ХАЧЕРІДІ: «На жаль, на початку турнірної дистанції ми втратили багато очок...»

- Головний тренер сказав нам сьогодні зіграти надійно, не пропустити, а моменти попереду у нас будуть. В атаці ми грали не дуже гостро, але кілька контратак провели, щоправда, не забили.

- «Наполі» - як і раніше, найсильніша команда в нашій групі?

- Я б так не сказав, на мій погляд, у нашому квартеті всі команди приблизно одного рівня, тож з усіма можна грати. На жаль, на початку турнірної дистанції ми втратили багато очок, і в подальшому було вже важко. А зараз шансів і зовсім немає.

- У порівнянні з грою першого туру, команда «Наполі» змінилася?

- Ні, не змінилася. Ви ж пам'ятаєте, в Києві ми першими забили, а потім пропустили два безглуздих голи, а потім могли зрівняти рахунок. Після того «Наполі» залишився тим же.

- Ви дуже надійно зіграли в обороні, виграли всю боротьбу. Добре налаштувалися?

- Ми знали, як вони будуть грати, тренер нам говорив, ми дивилися їхні ігри. Були в курсі, що у них дуже швидкі крайні півзахисники, плюс, вийшов ще високий нападник, який добре нав'язував боротьбу. Але у нас вся команда дуже добре відіграла - починаючи з воротаря, і закінчуючи нападниками.

- Матч останнього туру з «Бешикташем» турнірного значення вже не матиме?

- Все одно налаштовуватися будемо максимально. Це Ліга чемпіонів. Усі хочуть показати себе, це дуже цікавий і важливий турнір для кожного футболіста. Всі будуть прагнути піти у відпустку з гарним настроєм, тож будемо грати лише на перемогу.

* фото В.Раснер

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер