Євген ХАЧЕРІДІ: «Боротьба була запеклою, думаю, футбол вийшов не нудним»

Євген ХАЧЕРІДІ: «Боротьба була запеклою, думаю, футбол вийшов не нудним»

- «Дніпро» завжди був сильною командою, навіть зараз, коли в команді грає багато молоді, з ними було дуже важко. Нам була дуже потрібна перемога, оскільки до цього ми провели не надто вдалу серію в чемпіонаті. Вдалося виграти у важкій боротьбі, на щастя, завоювали три очки.

- Чи можете порівняти матчі з «Дніпром» в його найкращі часи й зараз у плані опору?

- Ви самі бачили, напруження було таким же. Просто зараз грає молодь, а тоді - інші футболісти. Але боротьба була запеклою, думаю, футбол вийшов не нудним.

- Прокоментуйте ситуацію з пенальті?

- Як на мене, там нічого не було.

- Як би ви оцінили взаємодію з молодим Тимчиком та ефективність в обороні?

- Непогано, суперник майже нічого не створив. У них був момент у першому таймі, а після перерви - нічого. Саша - молодий хлопець, вважаю його перспективним футболістом. Якщо буде продовжувати працювати, буде і грати, у нього велике майбутнє. Видно, що хлопець переживає, нервується, але з часом все мине.

- За такої щільної оборони «Дніпра» доводилося розраховувати на стандартні положення?

- Дуже важко грати, коли суперник удесятьох обороняється. Зламати такий захист складно, але ми знайшли свої шанси, забили, всі задоволені, що взяли три очки, й тепер із хорошим настроєм вирушать до розташування збірних.

- Сьогодні на матчі працювала жінка-суддя, чи звертали на це увагу?

- Особливо не концентрувався на цьому, але те, що вона поставила в першому таймі пенальті, було доволі ризикованим. Повторюся, на мій погляд, його й близько не було, жоден гравець не сперечався. Але це вже сталося, й рішення не скасувати.

- Як даються такі матчі після поєдинків Ліги чемпіонів?

- Важко, але потрібно грати. Ми програли в Португалії, шансів залишилося мало, але будемо боротися до кінця. Потрібно відразу же переключатися на чемпіонат, де у нас також важливі гри, в яких необхідно обов'язково перемагати, тому що й так відстаємо від «Шахтаря» на 8 очок.

- На матчі був присутній головний тренер збірної України Андрій Шевченко, ви розраховуєте отримати виклик?

- Я, напевно, до збірної не поїду - буду лікувати своє коліно, яке болить. Думаю, за час цієї паузи мені стане набагато краще, й воно перестане мене турбувати.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер