Євген МАКАРЕНКО: «Маємо показати, що можемо гідно грати в Лізі чемпіонів»

Євген МАКАРЕНКО: «Маємо показати, що можемо гідно грати в Лізі чемпіонів»

- У Лізі чемпіонів ви гратимете за престиж, а попереду матч із «Шахтарем». Чи не будете подумки вже в поєдинку з «гірниками», в якому потрібно перемагати за будь-яку ціну для продовження боротьби за чемпіонство?

- Ми готуємося від матчу до матчу, налаштовуємося на кожну гру індивідуально. Завтра для нас дуже важливий поєдинок. У цьогорічній Лізі чемпіонів ми не набрали достатньої кількості очок і перебуваємо не на тій позиції, на якій мали би бути. Ми – амбітна команда, тому завтра маємо показати, що можемо гідно грати у цьому турнірі.

- Наскільки детально розбирали гру майбутніх суперників по флангу?

- Перед кожною грою ми детально розбираємо гру майбутніх суперників – як загалом команди, так і гравців індивідуально. У завтрашньому матчі мені, скоріше за все, протистоятиме Куарежма – футболіст топ-рівня, із хорошим дриблінгом та швидкісними якостями, може виконати небезпечну подачу до штрафного майданчика. Потрібно буде приділити йому посилену увагу.

- Яким може бути головний козир «Динамо» в матчі з «Бешикташем»?

- По-перше, ми маємо зіграти як команда в усіх аспектах гри, приділити увагу їхнім лідерам. Щодо атаки, то у нас у кожній грі є достатня кількість моментів, принаймні один із яких ми можемо легко використати.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер