Євген МАКАРЕНКО: «На «Генгам» необхідно серйозно налаштовуватися»

Євген МАКАРЕНКО: «На «Генгам» необхідно серйозно налаштовуватися»

Цей етап його реабілітації проходив у клініці міста Сан-Рафаель.

Ми вже докладно писали про те, із чого він складався й чим динамівець займався. Тепер Євген повернувся до Києва та продовжить подальше лікування на клубній базі, куди футболіст поїде найближчим часом.

Загалом, французький період реабілітації пройшов вдало, все, що було заплановано, захисник виконав та знає, що його чекає надалі. Приблизно через півтора місяці він зможе почати бігати. Про це Макаренко розповів кореспонденту офіційного клубного сайту в аеропорту, а також підбив підсумки першої частини сезону для «Динамо», та поділився думкою про суперника команди в 1/16 фіналу Ліги Європи, французький «Генгам»:

- Я дуже задоволений, що команда завершила першу частину чемпіонату на першому місці й добре виступила в єврокубках, вийшовши до 1/16 фіналу Ліги Європи, а також показала змістовний, видовищний, хороший футбол. Думаю, це стало можливим завдяки цілому комплексу чинників, зокрема, бажанню вигравати золоті медалі чемпіонату, чого давно не траплялося, пограти наступного року в Лізі чемпіонів. Тут заслуга й тренерського штабу, й футболістів. Навесні потрібно продовжувати в тому ж дусі.

Що думаю про «Генгам»? Наступного дня після жеребкування прочитав трохи про нього в інтернеті. Вони перемогли ПСЖ 1:0... Важливо буде уникнути недооцінки суперника – це суттєвий фактор. Необхідно серйозно налаштовуватися та грати у свій футбол.

Світлана Полякова

* фото Володимир Раснер

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер