Євген СМИРНИЙ: «Могли зіграти краще, але й так не дозволили «Волині» нічого створити»

Євген СМИРНИЙ: «Могли зіграти краще, але й так не дозволили «Волині» нічого створити»

- Загалом, ми контролювали перебіг матчу, але збивалися на індивідуальні дії. Варто було грати в один-два дотики, а ми трохи затягували з передачами, тому вийшла не дуже комбінаційна гра, як планували спочатку. Та й реалізація нас підвела: сьогодні було багато моментів. Будемо працювати на тренуваннях над цим компонентом, і все буде гаразд.

Безумовно, гра була для нас принциповою. Незважаючи на те, що ми вже стали чемпіонами, тренери також казали: потрібно довести, що та поразка в першому колі була випадковістю. За великим рахунком, ми не дозволили «Волині» нічого створити. Звичайно, могли зіграти краще, але, як мінімум, довели лучанам, що та поразка була прикрим непорозумінням.

Коли відразу забиваєш, грати завжди стає легше, адже команда суперника має відкриватися, у нас з'являються зони в середині поля, особливо у гравців атаки. І цей простір стає легше використовувати. Коли ж рахунок нічийний, розкрити оборону суперника набагато складніше.

Що стосується переходу до молодіжної команди, поки що невідомо, хто саме з гравців 1998 року народження туди потрапить. Потрібно добре виконувати свою роботу, думаю, шанс буде у кожного, необхідно лише правильно ним скористатися.

Підписуйтеся на паблік-чат «Динамо» у Viber та будьте в курсі всіх важливих новин із життя клубу!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер