Євген Хачеріді: «АЗ – найсильніший суперник у нашій групі»

Євген Хачеріді: «АЗ – найсильніший суперник у нашій групі»

У першому матчі з АЗ захисник Євген Хачеріді відзначився переможним м'ячем у ворота суперника. Повторити це досягнення в домашньому поєдинку йому не вдалося. Замість цього динамівець отримав жовту картку, але свої обов'язки в захисті виконав надійно.

- Ми сьогодні нічого не дозволили створити супернику, на відміну від першого матчу, коли в них були моменти. Надійно зіграли в обороні. Вдома були зобов'язані домінувати. Зібрався повний стадіон уболівальників, тому всі хлопці хотіли показати хорошу гру. Гадаю, це вдалося.

- Можете когось виокремити у складі суперника?

- У них уся команда непогана. У нас також відмінно зіграли і захисники, і півзахисники, і нападники. Мілевський – молодець, забив.

- Усі чотири м'ячі у груповому етапі «Динамо» забило в першому таймі. Сьогодні традиція змінилася?

- Не в цьому річ. Ми сьогодні також могли забити до перерви, але не використали три-чотири «залізних» моменти. Але в другому таймі виправилися.

- Чому сьгодні «не пішли» навіси до штрафного майданчика, які не складали труднощів для захисників?

- Справді, всі подачі не були небезпечними. Але нічого страшного, ми знайшли інший спосіб забити.

- АЗ – найсильніший суперник у нашій групі?

- Так. Я грав і проти БАТЕ, і проти «Шерифа», але можу сказати, що з голландцями найскладніше. Але ми показали хороший футбол і заслужено заробили три очки.

- Перемога далася впевнено і без зайвих нервів?

- У першому таймі зіграли непогано, але завдання перемогти залишалося. Добре, що забили відразу після перерви, потім стало легше. Суперник почав більше розкриватися, особливо захисники, ось і отримали другий гол.

- Які, на ваш погляд, турнірні перспективи в нашій групі?

- БАТЕ знову виграв? Тепер у них 10 очок, у нас – 7, в інших по три... Потрібно лише обіграти білорусів у наступному матчі, і буде все вирішено. Ця гра також буде дуже важливою.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер