Євген Хачеріді: «Девич міг отримати червону картку»

У першій половині кубкової зустрічі «Металіст» - «Динамо» (0:1) протистояння Євгена Хачеріді та Марко Девича ледь не вийшло за рамки спортивного. Нащастя, партнери заспокоїли гарячих футболістів.

- Незважаючи на те, що за чотири дні на нас чекає дуже відповідальна гра, до поєдинку з «Металістом» готувалися з усією серйозністю. Потрібно додавати від матчу до матчу. Тим паче, говорять, «Рубін» сьогодні виграв 5:1, команда знаходиться на підйомі. Відповідно, проти них будемо грати по-іншому.

- Ви розглядали можливість пробиття післяматчевих пенальті?

- Особисто я не був до кінця впевнений у перемозі. Ви ж самі бачили, наскільки важкою була гра. Та й склад у нас був незвичний – половина футболістів основи, а друга половина - ні. Але всі хлопці молодці, добре зіграли. На мій погляд, ми заслужено перемогли.

- Після того, як у минулому матчі ти вийшов лише на кілька хвилин, сьогодні хотілося показати себе з найращого боку?

- Звичайно. Добре зіграти хочеться в кожній грі, але ніхто не може дати гарантії, що так воно і буде. Сьогодні вдалося вдало зіграти не тільки захисту, але й усій команді.

- Що ви не поділили з Девичем?

- Він мене одного разу зачепив, потім другий, третій... Я не витримав і сказав судді, щоб той подивився, що робить Девич. Шкода, що після першого тайму його замінили. Інакше, впевнений, він отримав би червону картку, адже грав дуже брутально.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Харкова

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер