Євген Хачеріді – два тижні без тренувань

Захисник «Динамо» Євген Хачеріді через проблеми зі здоров’ям не брав участі в двох останніх контрольних матчах команди на зборі в Португалії

- У мене почало боліти коліно, - із сумом у голосі розповів Євген. - Лікарі зробили знімок, виявилося запалення зв’язки. Кажуть, доведеться зробити паузу на два тижні і виключити навантаження. Тепер проходжу реабілітацію, роблю процедури, масаж.

- На останній збір, до Іспанії, не поїдете з командою?

- Поки не знаю, тренер сказав, щоб я їхав. Але тренуватися все одно не зможу.

- Другий збір позаду, які підсумки можна підбити?

- Ми провели хорошу роботу, об’ємну. Основна увага, звичайно, приділялася фізичним навантаженням і вправам на витривалість. Всі хлопці добре підготувалися. На останньому зборі, гадаю, більше будемо займатися тактикою та роботою з м'ячем. Адже до поновлення чемпіонату залишилося трохи більше тижня.

- Навантаження давали про себе знати?

- Так, безумовно, витримати по два тренування щодня, плюс контрольні ігри – це важко. Більше за все не подобається робити перекиди. А що стосується всього іншого – стрибків, бігу – прагнув ні в чому не поступатися партнерам. Більше за все подобається, звичайно, грати у квадрат, робити вправи на контроль м’яча та ігрові серії.

- Який контрольний поєдинок, на ваш погляд, вийшов найскладнішим?

- Я грав лише у двох перших матчах, тому дати загальну оцінку складно. На мій погляд, рівень обох суперників був нижчий за наш. В Академії Гленна Ходдла виступали зовсім молоді хлопці, а португальська команда грає в першій лізі. Із сильнішими опонентами в особі «Бернлі» та «Вісли», на жаль, зіграти не вдалося. На наступному зборі, в Іспанії, будуть хороші спаринги. Особливо із «Зенітом», проти якого я раніше ніколи не грав. А в «Локомотиві» працює наш колишній тренер Юрій Сьомін, тому, впевнений, матчі будуть цікавими.

- Чи не підійдуть футболісти втомленими до поєдинку з «Кривбасом»?

- Гадаю, в Іспанії тренери дадуть трохи відпочити від навантажень. Менше будемо бігати, більше працювати із м’ячем. Напевно, Валерій Георгійович вже награватиме стартовий склад.

- Як вважаєте, одужавши, головний тренер продовжить розраховувати на вас?


- Сподіваюся, що так. Принаймні, Валерій Георгійович підбадьорює мене. Потрібно скоріше одужувати, але, на жаль, це залежить не тільки від мене.

- У паузі між зборами футболісти отримали кілька вихідних. Чим займаєтеся?

- В основному, заліковую коліно. Ще нещодавно переїхав на нову квартиру. Тепер переношу речі, облаштовую побут.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер