Євген Хачеріді: «До збору підійду в повній готовності»

Євген Хачеріді: «До збору підійду в повній готовності»

Новорічні свята плавно переходять у різдвяні. Захисника «Динамо» Євгена Хачеріді телефонний дзвінок застав у рідному Мелітополі, куди він зовсім нещодавно приїхав із сонячних Еміратів.

- Новий рік зустрічав удома, з друзями, а до цього тиждень відпочивав у Дубаї, де чудово провів час, – поділився враженнями Євген. – Навіть пошкодував, що поїхав лише на тиждень, потрібно було залишатися як мінімум на два – там є на що подивитися. Пощастило з погодою, в готелі створені всі умови для чудового відпочинку. Що ще потрібно? Словом, вражень – маса!

- Віддавали перевагу активному чи пасивному відпочинку?

- В основному, пасивному. Після сніданку йшли на пляж і засмагали там до самого заходу сонця. Тепер, повернувшись до Мелітополя, зустрівся з усіма родичами, яких давно не бачив. Вони скучили за мною, усе розпитували…

- Які плани на Різдво?

- Поїду до Києва. Нам незабаром виходити з відпустки, хочу підготуватися, відновити форму, позайматися у тренажерному залі.

- Під час відпустки втратили фізичні кондиції?

- Так, трохи розслабився. Але не так, щоб уже занадто.

- Другу частину сезону вам доведеться працювати під керівництвом Юрія Сьоміна. Як поставилися до його повернення?

- Не знаю, подивимося. Півтора роки тому він, очевидно, ще побоювався ставити мене, молодого, до складу. Можливо, зараз буде по-іншому. Багато чого залежить від того, як покажу себе на зборах. Тому хочу підійти до них у повній готовності.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер