Євген ХАЧЕРІДІ: «Не збираюся йти з «Динамо»

Євген ХАЧЕРІДІ: «Не збираюся йти з «Динамо»

- Хочу сказати, що, коли я згадав про можливий перехід з «Динамо», мене трохи неправильно зрозуміли. Я думаю, кожен професійний футболіст мріє рано чи пізно спробувати свої сили в одному з європейських чемпіонатів. Про такі шанси думають всі гравці, адже це своєрідне визнання футбольної майстерності, яке свідчить про прогрес, і чудова можливість спробувати свої сили на більш високому рівні. Дай бог, щоб колись це сталося. Але це зовсім не означає, що я збираюся йти просто зараз. На даний момент я є футболістом «Динамо», з яким у мене діючий контракт ще рік і 9 місяців, і я маю намір виконувати його до кінця. А далі буде видно.

- Олег Блохін довіряв Вам свого часу місце в національній збірній. Які у Вас зараз стосунки з наставником у «Динамо»?

- Нормальні, можливо, в чомусь ми розходимося, але це робочі моменти, вони бувають в кожному нормальному чоловічому колективі. Головне, що це ніяк не позначається на тренувальному процесі та офіційних іграх. За той час, що Блохін в «Динамо», вже всі хлопці знають його вимоги і звикли до них.

- Чого очікуєте від весняної частини сезону?

- Хотілося б якомога далі пройти в Лізі Європи. Спочатку потрібно за сумою двох матчів перемогти «Бордо», а потім буде цікаво битися з «Бенфікою» або «Байєром». Взагалі, навесні нам щастить на французькі клуби - кілька років тому грали з ПСЖ, тепер - із «Бордо». У будь-якому випадку, вважаю, жереб нормальний, нам до снаги пройти цього суперника, докладемо для цього всіх зусиль. Впевнений, що ми добре попрацюємо на зборах і підійдемо до перших матчів у потрібній готовності. Напевно, зимова підготовка буде дуже важкою, особливо, перший збір.

- Як проводите відпустку?

- Щойно повернувся з корту, де грав у теніс, дуже люблю цю гру. Після футболу, звичайно. Цієї зими відпочивав на Мальдівах. В якості сувенірів привіз магнітики на холодильник, футболку, невеликі подарунки рідним і друзям. У цілому, добре відпочив, тільки хотілося б більше часу (посміхається), він у відпустці швидко летить. Також їздив у Дубаї, там зустрів Пятова, Аруну, Ідейє, знаю, ще Коваль там відпочивав. Новий рік і Різдво буду зустрічати вдома, у Мелітополі, адже це родинні свята.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер