Євген ХАЧЕРІДІ: «Непереможних команд не буває!»

Євген ХАЧЕРІДІ: «Непереможних команд не буває!»

Тим не менш, він упевнений, що наші хлопці спроможні переграти грізного суперника та вибороти путівку до фінальної стадії чемпіонату світу 2014 в Бразилії.

- Євгене, збірна України за підсумками відбіркового етапу фінішувала в групі другою. Як вдалося цього досягти після відверто невдалого старту?

- Так, у нас справді був непростий період, коли не все вдавалося. Однак, у певний момент ми зрозуміли, що відступати нам нема куди, необхідні лише перемоги. Ми їх і досягли разом із Михайлом Фоменком, лише Англію переграти не вдалося. Після цього мені стало зрозуміло, що англійці у своїх заключних матчах проти Чорногорії та Польщі свого не втратять.

- У першому матчі із Сан-Марино вам вдалося відзначитися дублем, причому історичним, адже до того ніколи в збірній центральному захиснику не вдавалося забити відразу два голи...

- Так, причому один із цих голів я вважаю одним із найкращих, який мені поки вдалося забити.

- Для того щоб потрапити на ЧС-2014, збірній України доведеться подолати опір збірної Франції. Як ви розцінюєте шанси нашої команди на успіх у цих непростих поєдинках?

-Звичайно, хотілося б мати в суперниках іншу команду, але жереб був невблаганним. Тим не менш, я вважаю, що непереможних команд не буває! Упевнений, шанси перемогти у нас є й ними необхідно скористатися!

Повну версію інтерв'ю, в якому Євген Хачеріді розповідає про свої взаємини з Домагоєм Відою та Александаром Драговичем, а також про інші клубні справи читайте у свіжому номері журналу «Динамо Київ».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер