Євген Хачеріді святкує День народження!

Євген Хачеріді святкує День народження!

У четвер Євген Хачеріді приймає привітання – захиснику «Динамо» виповнилися 24 роки. Прийнявши привітання від Інформаційного відділу «Динамо», Євген розповів, як збирається провести цей день:

- Увечері в нас тренування на базі, ми готуємося до виїзного матчу проти донецького «Металурга». Тому особливо святкувати нема коли. Можливо, після тренування повечеряємо в колі близьких, дозволю собі келих шампанського, але не більше. Із самого ранку мені дзвонять родичі, друзі, вітають близькі люди, багато хто присилає повідомлення, бажає здоров'я, удачі, успіхів.

Перед тренуванням, напевно, привітають тренери та партнери по команді, зазвичай усім іменинникам дарують футболку та м'яч із автографами. Якихось сюрпризів чи подарунків не очікую, коли мене запитують, що подарувати, завжди відповідаю: «нічого не треба». Щоправда, здивувала дівчина, яка вранці подарувала хороший ноутбук. Як у воду дивилася, адже в мене зовсім старий був. Мій День народження зазвичай припадає на розпал сезону, особливих урочистостей майже ніколи не організовую. Добре, що цього року гри немає.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер