Євген ХАЧЕРІДІ: «З кожною грою після зимової перерви ми все краще й краще розуміємо один одного»

Євген ХАЧЕРІДІ: «З кожною грою після зимової перерви ми все краще й краще розуміємо один одного»

Після гри Євген поділився своїми враженнями:

- Мій гол? Пішла подача від Ярмоленка, а я просто добре влучив. Можливо, мала місце випадковість, можливо, десь пощастило. Був дуже радий, що забив, а так склалося, що ще й нагороду виграв.

- Партнери по команді вас підколювали, що захисник забив найкрасивіший гол?

- Та трохи, ми посміялися. Виявляється, таке буває, дай боже, щоб ще так забивав, я тільки «за»!

- Ви такі удари відпрацьовуєте на тренуваннях?

- Так, буває. Ми з Ярмоленком частенько залишаємося після занять – він робить передачі, а я влучаю. Коли вдається, каже, щоб я повторив та довів, що це не випадково. Ось так бавимося (посміхається).

- Ви знали, що вас номінували на цю нагороду?

- Знав – читав в інтернеті про це. Дуже задоволений, це моя перша подібна нагорода. Буду намагатися й надалі забивати.

- У матчі з «Дніпром» ви застосовували високий пресинг – такою була установка тренера?

- Так. Ми були в боргу перед уболівальниками: із «Сіті» невдало зіграли, з «Олександрією» не виграли. З «Дніпром» вдалося реабілітуватися. Ми повністю виконали установку тренера та заслужено перемогли.

- Що за суперечка у вас була з Романом Зозулею?

- Він ударив по ногах ззаду та каже, що нічого не було. Це просто емоції, ігровий момент. Ще в одному епізоді також побіг з'ясовувати стосунки, але партнери відштовхнули назад. У мене вже є три жовтих картки, а якби отримав четверту, пропускав би наступний матч. Словом, вона була зовсім не потрібна, тим паче за розмови.

- Як завжди, відстоювали справедливість?

- Так, хотів сказати кілька слів судді, не лайливих, а просто поговорити. Все гаразд, він із розумінням поставився. Мене часто за це критикують, але на те й існують експерти. Я такий, як є, й навряд чи змінюся. Збоку, напевно, видніше, але мені здається, що я трохи заспокоївся, розумію, що не можна так поводитися й намагаюся не підводити команду.

- Наскільки складно було грати в захисті проти дніпропетровців?

- У «Дніпра» особливих моментів не було, мабуть, лише один після моєї помилки, а в іншому все гаразд. Тож не можу сказати, що було дуже важко.

- Чи могли собі уявити, що перша перемога буде лише у третьому матчі?

- Ні, я так не думав. Повторюся, після попередніх невдалих ігор ми були в боргу перед уболівальниками – всі серйозно налаштовувалися на матч із «Дніпром», все ж таки, це сильна команда, а нам була потрібна лише перемога, й хотіли показати хороший футбол. Із кожною грою після зимової перерви ми все краще й краще один одного розуміємо, з кожним поєдинком стає легше.

- Вас розчарувало, що на матч прийшло лише 14 тисяч уболівальників?

- Так, однозначно. Я розраховував, що прийде тисяч 25-30. Дуже шкода. Набагато приємніше грати перед повним стадіоном або хоча б наполовину заповненому. Але нічого, якщо будемо добре грати, то й уболівальники, сподіваюся, прийдуть.

* фото В. Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер