Євген Хачеріді пропустить три матчі

Євген Хачеріді пропустить три матчі

Об'єктом розгляду КДК став інцидент, що стався в матчі 22-го туру чемпіонату України «Чорноморець» - «Динамо» на 17-й хвилині між Євгеном Хачеріді та Лучіано Бурдужаном. Хоча арбітр Анатолій Абдула під час зустрічі грубого порушення в діях динамівця не вгледів, лише зробивши усне зауваження, члени КДК ухвалили інше рішення.

«Захисник київського «Динамо» Євген Хачеріді змушений буде пропустити три матчі чемпіонату України за неправомірні дії на 17 та 73 хвилинах матчу 22-го туру чемпіонату України з одеським «Чорноморцем», що відбувся 31 березня 2013 р.»,такий вердикт дисциплінарного органу.

«Загалом, я був готовий та знав, що мене дискваліфікують. На жаль, підвів партнерів, команду й, звичайно, самого себе. Можу запевнити, що більше такого не повториться. Дай Боже, щоб так і було. Це для мене черговий урок, з якого я зроблю висновки. І слова про те, що Бурдужан мене провокував або казав якісь слова, не можуть бути виправданням. Оскільки я сам відреагував на його дії на полі й ось тепер отримав покарання»,
цитує Хачеріді Чемпионат.com.

Таким чином, Хачеріді не допоможе
«Динамо» в зустрічах із «Шахтарем» (7 квітня), «Карпатами» (13 квітня) та «Зорею» (20 квітня).

Найближчий матч, в якому динамівець зможе зіграти,
проти «Дніпра» 27 квітня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер