Євген Хачеріді став вищим на один сантиметр

Євген Хачеріді став вищим на один сантиметр

На футбольному полі не помітити Євгена Хачеріді просто неможливо. Захисник виокремлюється високим зростом, з легкістю виграючи верхову боротьбу в нападників. Минулої зими Хачеріді пройшов збори з першою командою, проте потрапити до стартового складу не спромігся. Тепер надії на успішну кар'єру в «Динамо» Хачеріді пов'язує з новим тренером Валерієм Газзаєвим.

- З перших днів Валерій Георгійович дав нам хороші навантаження. За їхньої допомоги і готуємося до нового сезону, стартової гри за Суперкубок України. Також із нетерпінням чекаємо на контрольні матчі. Вони внесуть різноманітність до тренувального процесу.

- Щодня команда проводить по два тренування. Між ними є відмінності?

- Авжеж. Кожне тренування, кожна вправа, переслідує певну мету.

- Часто під час ігрових серій тобі доводиться опікати Артема Мілевського. Важко проти нього грати?

- Так, у нас з ним за цей час склалися свої рахунки. То він мене обіграє, то я його. Трапляються і сутички, коли переважають емоції. Без цього у футболі теж не обійтися. Зараз усі класні захисники грають жорстко, на межі фолу. Ніхто не хоче поступатися.

- Які вимоги Газзаєва до центральних захисників?

- Тренер просить не хвилюватися, грати сміливо і жорстко. Подивимося, всі ці якості можна продемонструвати тільки в іграх. Ще не відомо, хто гратиме в основному складі. Зараз важливо повністю викладатися на тренуваннях, добре себе зарекомендувати.

- Женя, який в тебе зріст?

- За останні місяці підріс на сантиметр, тепер стало 198 (сантиметрів, - прим.авт.). Сподіваюся, на цьому зупинюся. Щоб грати у футбол, цілком достатньо.

- По роботі на тренуваннях помітно, що з новим сезоном пов'язуєш великі надії?

- Я в «Динамо» вже півтора роки, хочу нарешті перейти з другої команди до першої, заграти в основі. Для цього маю додавати в грі, зростати в майстерності.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер