Євген Хачеріді: «Сток Сіті» скористався єдиним шансом»

Євген Хачеріді: «Сток Сіті» скористався єдиним шансом»

Незважаючи на невдалий для «Динамо» рахунок у матчі зі «Сток Сіті» (1:1), до захисника Євгена Хачеріді претензій небагато. Він чітко й відповідально виконував свою роботу. Звичайно, подібний комплімент, більше схожий на слова підтримки у скрутну хвилину, після матчу Євгену припав не до душі.

- Перший тайм провели добре. А після перерви дали можливість супернику «закидати» м’ячі до нашого штрафного майданчика, на високих нападників. Цю частину матчу ми повністю провалили.

- У чому причина?


- Мені здається, не варто було випускати ще одного захисника. Потрібно було йти в атаку, створювати моменти та забивати другий м’яч. На цьому гру було б зроблено. Ми же почали грати у ще більш оборонний футбол, дозволивши «Сток Сіті» зрівняти рахунок.

- Можливо, на другий тайм у гравців просто не вистачило сил?

- Ні, фізично ми підготовлені добре. У першому таймі ми проводили швидкі атаки, добре контролювали м’яча. Англійці взагалі не знали, що на поле робити. А після перерви почали грати «на відбій».

- Нападники «Сток Сіті» спричинили клопоту?

- Важко, звичайно, але, вважаю, ми з ними впоралися. Шансів у них практично не було. В одному епізоді залишили Джонса неприкритим, він цим і скористався.

- Що сказав Юрій Сьомін гравцям після матчу?

- «Дякую». І все. Більше нічого, всі мовчали.

- Невдача в єврокубках може позначитися на позиціях тренера?

- Це питання не до мене, поставте його Ігорю Михайловичу (Суркісу, – прим.ред.).

- Дізнавшись результат паралельного матчу групи, настрій став ще більш невтішним?

- А що нам той матч? Самим грати потрібно, перемагати.

- Що можете сказати вболівальникам, після фактичного вильоту «Динамо» з єврокубків?


- Що сказати, вони залишилися незадоволеними нашою грою. У цьому сезоні в «Динамо» залишається один турнір – чемпіонат України. Будемо намагатися добре у ньому грати, набирати очки й намагатися втриматися на першому місці.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер