Євген ХАЧЕРІДІ: «Цілеспрямовано готуємось до гри з «Арсеналом»

Євген ХАЧЕРІДІ: «Цілеспрямовано готуємось до гри з «Арсеналом»

В інтерв’ю офіційному сайту клубу 24-річний футболіст розповів про складну перемогу над донецьким «Металургом», а також запевнив, що літні новачки «Динамо» вже адаптувались в колективі.

- Грати проти донецького «Металурга» завжди непросто, - почав Євген. – Це хороший зіграний колектив. Я радий, що нам все ж вдалось вирвати перемогу на останніх хвилинах. До речі, я пам’ятаю як минулого сезону в першому колі ми втратили очки у грі проти цієї команди, зігравши в Донецьку внічию, а в другому колі також на останніх хвилинах вирвали перемогу завдяки точному удару Вукоєвича. За грою, мабуть, мала бути нічия, але три очки є три очки.

- Що вдавалось команді в цьому поєдинку, а що ні?

- Складно казати про причини. Можливо вплинула погода. Особисто мені було дуже спекотно. Можна сказати, відчувалась якась втома.

- Чи повязана втома із виступами за збірну України на Євро-2012?

- Може і з цим. Після континентальної першості у «збірників» було лише шість днів на відпочинок.

- Чи думаєте про майбутнє столичне «дербі»?

- Звісно! Ми цілеспрямовано готуємось до цього поєдинку. Так, в першому матчі чемпіонату «Арсенал» розгромно поступився «Шахтарю», але нічого страшного в цьому немає. Ми нулого сезону клуб фінішував на п’ятій сходинці та завоював право виступати в Лізі Європи. Тож не варто говорити про «слабкість» «канонірів».

- Як проходить тренувальний процес?

- В звичному режимі. Після гри з «Металургом» у нас був вихідний, але він вже позаду і ми з головою занурились в роботу. Жодних змін в тренувальному процесі, у порівнянні з минулими роками, я не помітив.

- Як новачки впливають на колектив?

- Думаю, що і Богданов, і Каверін, і Кранчар вже адаптувались і почуваються добре. Нещодавно до команди приєднався Рубен, провів кілька тренувань. Скоро почне тренуватись Велозу.

- Які завдання ставите перед собою нановий сезон?

- У нашої команди є завдання виграти чемпіонат і Кубок України, а також гідно виступити на європейській арені. Особисто я прагну в кожній грі виходити на поле з перших хвилин і демонструвати свої найкращі якості. Це стосується як клубу, так і національної збірної.

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер