Євген ХАЧЕРІДІ: « У хорошому настрої готуємося до матчу з Англією»

Євген ХАЧЕРІДІ: « У хорошому настрої готуємося до матчу з Англією»

Своє досягнення й у захисника «Динамо» та національної команди Євгена Хачеріді – вперше в кар'єрі він забив два м'ячі в одному матчі, зробивши дубль! Відзначимо також, що загалом за всю історію матчів національної збірної вперше вдалося зробити дубль центральному захиснику! Окрім цього, на рахунку Хачеріді в цій зустрічі й гольова передача .

- Справді, два м'ячі в одному матчі до сьогоднішнього дня забивати не вдавалося. Особливо приємно, що стався цей дубль в офіційному матчі, нехай і не з найсильнішим суперником.

- Як Михайло Фоменко налаштовував гравців на цю зустріч? Все ж таки, в суперниках була найслабша збірна світу...

- Нічого особливого. Всі хлопці розуміли, що, незважаючи на статус суперника, нам необхідно було перемогти й набрати три очки. Тим паче, грали вдома, і виходити на поле розслабленими просто не мали права. У підсумку перемогли з великим рахунком, і тепер у хорошому настрої готуємося до матчу з Англією.

- Україна переграла Сан-Марино з найбільшим рахунком у цьому відбірковому циклі...

- Перед матчем, розбираючи гру суперника, тренер вказував нам на те, що вони впираються до першого пропущеного м'яча. Нам вдалося забити швидкий гол, після чого збільшити рахунок та довести справу до великої перемоги не склало особливих труднощів.

- Не прикро, що не вдалося зробити хет-трик? Все ж таки, можливість відзначитися ще раз була...

- І двох м'ячів цілком достатньо (посміхається).

Юрій Вишневський зі Львова

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер