Євген Хачеріді: «Вибір захисників великий»

Поки національні збірні проводили свої матчі, динамівці, які не задіяні в них, готувалися до кубкового поєдинку проти «Металіста». Про останні новини з табору «Динамо» розповів захисник Євген Хачеріді.

- Євгене, чим команда займалася, поки свої матчі проводили національні збірні?

- Тренувалися. Ніяких спарингів чи внутрішніх турнірів не проводили, тільки тренування, спрямовані на підготовку до кубкової гри з «Металістом». Нічого незвичайного в них немає, звичайна робота. Як правило, в день по два заняття, але було й по одному. Всі тренування хороші, важкі.

- Після матчу з «Металургом» у вас було три вихідних. До рідного Мелітополя їздив?

- Звичайно! Добре відпочив, відвідав родичів.

- В останній грі чемпіонату ти вийшов на поле лише наприкінці матчу. Конкуренція дає про себе знати?

- Так вирішив тренер. Просто я не найкращим чином перед цим зіграв із «Ворсклою», напевно, в тому числі й через це не вийшов на поле з перших хвилин. У нас у команді конкуренція висока, футболісти всі кваліфіковані, тому є з кого обирати.

- Дивився гру збірної України з білорусами?

- Так. Матч вийшов важким, але були моменти, коли потрібно було забивати. Трохи не пощастило. Перш за все, з реалізацією. Мілевський міг кілька разів вирішити результат зустрічі.

- Як вважаєш, нашій збірній тепер під силу обіграти англійців?


- Гадаю, так. Англія вже вирішила свою задачу, вийшовши з групи з першого місця. Можливо, вони привезуть до Дніпропетровська не основний склад. Отже все в наших руках!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер