Євген МАКАРЕНКО : «Грати краще, ніж просто тренуватися»

Євген МАКАРЕНКО : «Грати краще, ніж просто тренуватися»

- Гадаю, кожен футболіст погодиться, що краще зіграти товариський поєдинок, ніж просто тренуватися. Велика кількість футболістів «Динамо» поїхали до збірних, нас залишилося лише кілька людей. Молодіжна збірна запропонувала провести спаринг, а головний тренер погодився на те, щоб ми взяли в ньому участь.

Поле було важким, адже цілий день ішов дощ. Було багато підкатів та багато боротьби. Слава Богу, все закінчилося без травм.

- Через те, що ви грали двома різними складами, тайми вийшли різними?

- Так. У першому таймі збірна атакувала. Напевно, в них була такою установка. У другому таймі, з виходом свіжих футболістів, суперник пресингував нас на нашій половині поля. Було непросто.

- Як гралося проти своїх одноклубників, адже напевно динамівцям у збірній України хотілося проявити себе й не осоромитися перед партнерами? До того ж ти грав у футболці Рижука...

- Так, весело було (сміється). Ми з ним посміялися перед матчем. Мало того, що на полі було відразу два Рижука, так ще й обидва були капітанами. А що стосується гри, то їм, як і нам, є що доводити. Хлопцям – що вони гідні місця у стартовому складі молодіжної збірної. Нам – що гідні місця в першій команді.

- Не секрет, що в деяких гравців, які виходили на поле у грі з молодіжною збірною України, власні завдання в цьому сезоні. Тим не менш, це не заважало виходити та демонструвати якісний футбол?

- У будь-якому випадку, в кожного гравця завдання одне – прогресувати. Необхідно робити висновки та виконувати завдання тренерського штабу.

- Результат зустрічі особливого значення не мав?

- Чому? Ніколи не хочеться програвати. На жаль, ми не змогли реалізувати деякі хороші моменти й поступилися. Молодіжну збірну же вітаю з успіхом, бажаю їм успіхів у відборі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер