Євген МАКАРЕНКО підписав новий контракт із київським «Динамо»

Євген МАКАРЕНКО підписав новий контракт із київським «Динамо»

Любов до футболу, за зізнанням самого Євгена, йому передалася від батька, який свого часу грав на аматорському рівні й до цього часу продовжує підтримувати форму. Євген згадує, що батько, якби свого часу його батьки вчасно віддали до футбольної секції, грав би, напевно, десь у «Мілані».

Втілити мрію стати футболістом батьку Макаренка вдалося через свого сина, якого у дитячому віці прийняли до динамівської футбольної школи. «Із м'ячем почав борсатися років у п'ять із половиною – шість, коли ще в садок ходив. Пройшов відбір до ДЮФШ на Нивках, пам'ятаю, пробіг 15 метрів із прискоренням та кілька разів набив м'яча. Грати у футбол подобалося, на тренування щодня мене возили по черзі батьки та бабуся з дідусем».

Пройшовши всі щаблі підготовки у стані «біло-синіх», Євген минулий сезон відіграв в оренді в ужгородській «Говерлі», після чого повернувся до «Динамо» й, витримавши неабияку конкуренцію, став основним гравцем в осінній частині сезону 2013/14 на лівому фланзі оборони рідної команди.

Макаренко самокритичний, і в цьому є його шлях до футбольного самовдосконалення.

- Я досі не можу себе назвати повноправним гравцем основного складу. Це місце мені не забезпечене, його потрібно доводити на кожному тренуванні, у кожній вправі, постійно покращуючи свою гру, уникаючи помилок, інакше в будь-який момент може вийти на поле хтось інший. Вважаю, лише тренер може визначати, хто є основним, він називає склад, і йому видніше.

Ми же побажаємо корінному динамівцю не зупинятися на досягнутому й упевнено дивитися в майбутнє в біло-синій динамівській футболці!

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер