Євген МАКАРЕНКО: «З хлопцями з «Динамо» постійно підтримтримую зв’язок…»

Євген МАКАРЕНКО: «З хлопцями з «Динамо» постійно підтримтримую зв’язок…»

Гру він дивився з VIP-сектору, а незадовго до її закінчення розповів нашому офіційному сайту про свої враження:

- Засмутились, коли дізналися, що не зможете зіграти проти «Динамо»?

- Звичайно! Сказати, що я серйозно налаштовувався на цю гру - нічого не сказати. По-перше, кінець сезону, по-друге, в матчі проти своєї команди хотів добре зіграти та проявити себе, адже я вихованець «Динамо».

- Коли спостерігали за матчем з трибуни, хвилювалися?

- Взагалі, так, хочеться допомогти партнерам на полі, десь виручити. Мимоволі думаєш, як би в тому чи іншому епізоді зіграв сам.

- Як можете оцінити поєдинок?

- Думаю, результат не зовсім закономірний, адже «Говерла» дуже добре налаштувалася на цей матч, боролася з першої до останньої хвилини. Що стосується самої гри, «Говерла» створила ряд хороших моментів, але, на жаль, не реалізувала їх. У той же час, ми робили помилки, за які одразу поплатилися.

- По ходу матчу «Говерла» скоротила відставання до мінімуму, це дозволяло розраховувати хоча б на нічийний результат?

- Так, коли рахунок був 3:2 на користь «Динамо», біля воріт гостей раз по раз виникали дуже небезпечні моменти, які, на жаль, не були доведені до логічного завершення. А незабаром в контратаці «Динамо» забило четвертий м'яч і знову збільшило розрив у рахунку, який зберігся до самого фінального свистка.

- Сумуєте за хлопцями з «Динамо»?

- Я провів з ними лише один збір. А що стосується «Динамо-2», з багатьма хлопцями спілкуюся, ми підтримуємо зв'язок, звичайно, не такий міцний, як раніше, але телефонуємо один одному майже після кожного матчу - їхніх і моїх.

- Чи стежите за виступами першої команди «Динамо»?

- Так, дивлюся матчі, а коли немає такої можливості - відеоогляди, загалом, постійно перебуваю в курсі подій і стежу за результатами.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер