Євген МОРОЗЕНКО: «Буковина» – непоступлива команда»

Євген МОРОЗЕНКО: «Буковина» – непоступлива команда»

- Для нас усе почалося непогано, перший тайм, на мій погляд, ми провели краще, ніж «Буковина». Швидко «вилітали» в атаку, надійно зіграли в обороні, у суперника, як на мене, не було жодного моменту. Ми же, навпаки, створили чотири стовідсоткових можливості забити, з них реалізували лише одну. Потрібно було забивати більше, але трохи підвела реалізація.

- Як пропустили?

- Після стандарту, це наше «болюче» місце. Можна сказати, що мій гравець забив м'яч. У тій ситуації мені було важко зіграти – затиснули та «затоптали» навіть свої. Суперник був переді мною, а збоку навалилися наші гравці разом із суперниками. У підсумку мені не вдалося вистрибнути, й центральний захисник вдарив головою м'яч. Тож відповідальність за пропущений гол беру на себе.

А те, що я намагався вигравати боротьбу, активно грати в атаці й у той же час допомагати захисникам в обороні – це звичайна установка тренера на кожну гру. Усі намагаються її виконувати. Коли це вдається, то й результат позитивний.

- «Буковина» – «зручний» суперник для «Динамо-2», все ж таки, в матчах із нею команда набрала третину своїх очок...

- Я би так не сказав, навпаки, це непоступлива команда. Просто в першому матчі ми добре зіграли, от і перемогли.

- Перед грою, поки команда була в роздягальні, Андрій Гусін довго ходив навколо зелених полів. Що він потім сказав команді в роздягальні?

- Нічого особливого, напевно, він просто дивився, коли вже можна буде грати на натуральному полі, тому що на штучному довго не пограєш – починають «вилазити» якісь травми. У тому числі, й у мене з'явилися невеликі проблеми з паховими кільцями через штучне покриття. А в роздягальні все було, як зазвичай, як перед кожною грою.

- Як позначилася на команді перенесення перших двох весняних матчів?

- Ми провели товариський матч із «Арсеналом» із Білої Церкви. Була приблизно така ж гра, як і сьогодні, і навіть завершилася з таким же рахунком – 1:1. Тільки тоді ми в манежі грали. Теж була боротьба на кожній ділянці поля, тож ми майже нічого не пропустили.

- Що можете сказати про свої перспективи після повернення з Чехії?

- Зрозуміло, що будь-якому футболісту хочеться до першої команди. Не знаю, як складеться надалі, але поки я би хотів залишитися в «Динамо-2» до літа. Швидше за все, так і буде, а влітку, напевно, вже піду в оренду. Не люблю загадувати наперед, тому нічого конкретного казати не буду.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер