Євген Морозенко: «Проти першої команди зіграли гідно»

Євген Морозенко: «Проти першої команди зіграли гідно»

Єдиним футболістом, який зміг у міні-турнірі динамівських команд забити м'яч у ворота першої команди, став Євген Морозенко. Після матчу Євген, який справив хороше враження на тренера та президента, поділився враженнями.

- Я вперше грав проти основного складу. Мотивація була просто колосальною. Мені здається, ми грали дуже добре і виглядали на рівних. Забили гол і, виходить, свою дуель, яка складається з одного тайму, виграли. Це дуже радує.

- Якою була установка, за рахунок чого змогли досягти успіху?

- Ми грали у свою гру. Завдання було таким же, як і завжди – пресинг на чужій половині поля, швидкі контратаки, контроль м'яча. Це і принесло результат.

- Футболісти основи набагато сильнішы в індивідуальному плані? Могли би стати одним ыз них?

- Якщо чесно, мені здається, міг би. І не лише я один. Повторюся, кожен гравець нашої команди показав гідний рівень. Ми сильні завдяки командним діям, а не за рахунок індивідуальних якостей. Так само, як і перша команда.

- У принциповому третьому матчі команд, складених із молодих гравців, не побоювалися надмірної жорсткості в єдиноборствах?

- Ні. Ми друзі в повсякденному житті, а на полі «своїх» немає, є лише суперніки. Всі билися до кінця, впевнено вступали в боротьбу. Іноді вигравали боротьбу, іноді – ні. Це футбол.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер