Євген Опанасенко: «Намагаємося показувати все, на що ми здатні»

Євген Опанасенко: «Намагаємося показувати все, на що ми здатні»

- Гадаю, ми впоралися зі своїм завданням, зіграли на нуль, не дали супернику шансів навіть наблизитися до наших воріт і впевнено довели матч до перемоги.

- Воротар керував обороною. Наскільки ви розумієте один одного на полі?

- Ми вже зіграні, один одному підказуємо весь час, воротар нами керує, тому що йому ззаду видніше. Ми в різних ситуаціях намагаємося один одному допомагати. І так легше грати.

- Ігор Костюк сказав, що пара центральних захисників Опанасенко - Дячук є оптимальною...

- Приємно це чути від головного тренера. Але все йде від тренувань, треба важко працювати, щоб тренер випускав в основному складі. І під час ігор доводити, що ти здатний допомагати команді.

- Чи можна сказати, що ваша атака починається з оборони?

- Коли ми намагаємося добре грати в обороні, у нас з'являється впевненість. І наші гравці атакувального плану не бояться брати на себе і більше загострюють гру, тому виходить більше небезпечних моментів.

Ми награємо кілька комбінацій, які потім передаємо на футбольному полі. Залежно від ситуації, коли зручно зробити діагональ або швидко перевести м'яч на інший фланг, то ми намагаємося це робити, щоб розширювати оборону суперника і було більше простору для наших нападників.

- Можеш підбити підсумки осінньої частини сезону?

- Ми впевнено почали сезон, у нас було шість перемог. Потім стався невеликий спад, три гри не могли перемогти. Але зараз уже повернулися до своїх оптимальних кондицій і намагаємося показувати все, на що ми здатні.

- Як адаптувалися в команді новачки з ФК "Львів"?

- Хороші хлопці. Вони змогли зарекомендувати себе після гри зі "Львовом", і їх запросили до нас. Хлопців добре прийняли, і вони вже повністю вписалися в наш колектив і є частиною команди.

- Ви зараз у тонусі і вже йдете у відпустку...

- Відпочинок теж потрібен. Місяць відпочинемо, під час зборів наберемо кондиції і будемо продовжувати показувати свою найкращу гру.

- Відчуваєш, що виріс як гравець?

- З кожним тренуванням і грою я намагаюся прогресувати, покращувати свою гру, аналізую свої помилки і намагаюся в наступному матчі їх не припускатися.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер