Євген СЕЛІН: «Мої думки лише про київське «Динамо»!»

Євген СЕЛІН: «Мої думки лише про київське «Динамо»!»

- Євгене, за «Металіст» ти вже виступав і раніше. Тебе тут, мабуть, відразу прийняли як свого? Чи комфортно працюється в харківському клубі?

- Загалом, мені тут комфортно, є хороші умови для тренувань. Я давно знайомий з усім тренерським штабом та медичним персоналом, ще з 2008-2009 років, коли вперше потрапив до «Металіста». Ставляться до мене тут добре, тож мені працюється комфортно.

Єдине, у клуба дуже великі фінансові проблеми, але керівники намагаються все це тримати у своїх руках, підтримувати хлопців, а хлопці, у свою чергу, намагаються показувати більш-менш хороший футбол.

- На тебе ця ситуація теж впливає? Наскільки позначається невизначеність на гравцях?

- Звичайно, все це впливає на хлопців... А я намагаюся на це не звертати увагу. Хлопці теж, виходять та грають. Це наша робота, ми хочемо показувати хороший рівень гри. Все ж таки, «Металіст» це хороша команда, яка піднялася на гідний рівень, і зараз їм не хочеться опускатися нижче, а підтримувати той рівень, який у них був раніше.

- Якими бачиш свої перспективи після завершення оренди? Що будеш робити далі?

- Поки навіть не замислювався. Думки лише про «Динамо». Хочу повернутися, довести тренерському штабу, Сергію Станіславовичу, що я гідний грати в київському «Динамо».

- Коли ти востаннє спілкувався з Сергієм Ребровим?

- Нещодавно приїжджав на базу, не пам'ятаю, перед яким матчем. Ми зустрілися, привіталися, перекинулися кількома словами.

- Те, що за «Металісті» грають ще двоє орендованих динамівця, Рижук та Бесєдін, тобі допомагає?

- В ігровому плані не можу сказати, я же з хлопцями разом, фактично, й не грав до «Металіста». Але можу сказати, що весь колектив у нас хороший, переважно всі хлопці – українці, всі один за одного б'ються. Всі хлопці в команді добре товаришують.

- Ти радий, що «Динамо» в цьому сезоні виграє звання чемпіонів України?

- Так, у мене думки зараз лише про вечірню гру (інтерв'ю записувалося в неділю, в день гри з «Дніпром»), про перемогу та про те, щоб «Динамо» взяло чемпіонство!

Додамо, що у весняній частині сезону Селін провів за «Металіст» десять матчів (усі без замін) у Прем'єр-лізі та один матч у Кубку України. У пасиві Жені три жовті картки.

За «Динамо» в цьому сезоні Селін зіграв два матчі (48 хвилин) у Прем'єр-лізі та ще два (176 хвилин) у чемпіонаті U-21.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер