Євген СЕЛІН: «Налаштований лише на перемогу у грі з «Ворсклою»

Євген СЕЛІН: «Налаштований лише на перемогу у грі з «Ворсклою»

- Які почуття відчуваєш після матчу з «Волинню», який став дебютним для тебе в офіційних матчах за «Динамо»? Коли дізнався, що потрапиш у стартові «11»?

- Про те, що увійшов до заявки на матч, дізнався за пару днів до гри. Хотілося скоріше вийти на поле і зіграти в офіційному матчі. Я чекав на свій шанс, адже мені не пощастило зіграти в єврокубках, а також у першій грі весняної частини чемпіонату України. І ось я його, нарешті, отримав. Своєю грою я, можна сказати, не задоволений, позначалася відсутність ігрової практики. Однак не мені самого себе судити, це тренер буде розбирати гру, оцінювати мої дії, вкаже на помилки. Головне, що ми перемогли.

- У Луцьку після першого тайму був нічийний рахунок. Що сказав тренер у роздягальні? Адже перша весняна перемога в тому матчі потрібна була як повітря...

- Нічого особливого в роздягальні не було, ніякої паніки. Навпаки, тренери нас підтримали, сказали виходити на другий тайм і продовжувати грати в ту ж гру, яку ми показували в першому таймі, сказали, що ми обов'язково заб'ємо гол, як тільки буде нагода.

- У чому причина втрати очок у матчі з «Кривбасом»? Олег Блохін сказав, що зіграли внічию через недооцінку суперника.

- Не знаю, можливо, певна недооцінка була. Але всі бачили, що гра була не дуже поганою. Якщо ж порівнювати дві гри з «Бордо» та гру з «Кривбасом», то вони абсолютно різні. Звичайно, прикро, що втратили очки в такій грі з такою командою.

- Наступний матч «Динамо» доведеться зіграти проти «Ворскли», команди, граючи в якій ти досяг серйозного рівня, отримав виклик до збірної. Чи відчуваєш ти якісь особливі почуття?

- Якихось особливих почуттів немає, готуюся як до звичайної гри. Якщо головний тренер поставить в основний склад – вийду на поле і буду битися за «Динамо» Київ, намагатимусь допомогти своїй команді здобути переможний результат.

- Чим запам'ятався матч першого кола проти «Динамо», коли ви ще виступали за «Ворсклу»? Які будуть емоції у випадку перемоги тепер уже в «біло-синіх» футболках?

- Той матч запам'ятався, перш за все, тим, що ми перемогли. Перемога київського «Динамо» у повторній зустрічі принесе мені гарний настрій і радість.

- Якщо вдасться забити гол у ворота «Ворскли», будеш радіти?

- Ні.

- Яким тренером є Сергій Свистун? Як його можна охарактеризувати? Адже він як раз дебютував біля керма «Ворскли», коли ви йшли...

- Важко сказати. Коли я ще там був, він тільки-но прийшов, і я не встиг добре з ним познайомитись. Тому зараз мені важко сказати про нього щось конкретне. Якщо порівнювати його з Павловим, то це зовсім різні люди.

- Після того, як ви пішли з «Ворскли», хто є лідером команди?

- На жаль, я не бачив останні дві гри за їхньою участю, які вони програли. В принципі, не мені судити. Я гадаю, "Ворскла" сильна в першу чергу завдяки колективним діям. Якщо вони будуть показувати командний дух, як це було раніше, то з ними складно буде грати. А на окремих гравцях, потенційних лідерах загострювати увагу немає сенсу.

- Чи засмутило вас те, що «Ворскла» поступилася «Чорноморцю» в Одесі, а потім і «Шахтарю» вдома?

- Я ці матчі не бачив, але мені говорили, що і в Одесі, і вдома полтавчани грали добре. Кажуть, що в команді проблема з нападниками. Звичайно, трохи прикро за свою колишню команду.

- А якщо, скажімо, полтавчанам вдасться зіграти на «Олімпійському» внічию, чи буде якась частка радості за них?

- Ні, звичайно! Я думаю тільки про перемогу київського «Динамо»!

- Чи розраховуєте на виклик до національної збірної на матч із Польщею?

- Так (буквально через годину після заходу Микола Фоменко оголосив список гравців, викликаних під прапори збірної на матчі з Польщею та Молдовою, де крім інших динамівців були прізвища героїв із обкладинки – Селіна та Безуса).

- Чи вважаєте, що у Варшаві вирішиться, буде Україна продовжувати боротьбу за вихід на чемпіонат світу або ні?

- Усі кажуть, що це буде визначальний матч для нашої збірної. І я сподіваюся, що ми приїдемо звідти з перемогою.

- Розкажіть про свій побут у Києві. Як ви освоїлися, як проводите вільний час?

- Та немає в мене вільного часу! Хочеться просто відпочити після тренування, от і все. Ніяких особливих розваг, окрім як сходити в кіно або з'їздити до супермаркету за продуктами. Важко звикнути навіть до київських пробок на дорогах. Поки освоююсь.

- Ви зареєстровані в соціальних мережах?

- Ні, на це теж часу не вистачає.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер