Євген Шмаков сподівається закріпитися в «Динамо»

Євген Шмаков сподівається закріпитися в «Динамо»

Євген Шмаков
Із 10 червня в тренуваннях першої команди «Динамо» бере участь Євген Шмаков. Рік тому 22-річний вихованець львівського футболу покинув «Карпати», уклавши з «Динамо» п’ятирічний контракт. Але після одного з тренувань у київському клубі Євген отримав травму і місяць провів з загіпсованою ногою. Відновившись, Шмаров був відданий в оренду в луганську «Зорю», куди його запросив тодішній наставник команди Олександр Косевич. У складі луганчан Шмаков провів 15 матчів і відзначився забитим м’ячем у ворота «Металіста».

У червні термін оренди завершився і Євген повернувся до Києва. До нового сезону він готується з командою, і майбутнє пов’язує лише з «Динамо»:

- Зараз я тренуюсь у загальній групі і дуже радий, що знову повернувся в «Динамо». Тепер усе залежить від мене – як себе покажу, так і складеться подальша доля. Мій контракт із киянами розрахований на п’ять років, працевлаштуванням займався агент Шандор Варга. Він займався і всіма іншими питаннями, які стосувались оренди в «Зорю».

- Уже відомо, чи поїдете ви з першою командою на матч в Москву і на збір в Австрію?

- Поки нічого не можу сказати з цього приводу. Це питання до керівництва клубу. Моя справа тренуватись і робити все можливе, щоб проявити себе з кращої сторони.

- Ви розраховуєте залишитись у «Динамо», чи розглядаєте інші варіанти продовження кар’єри?

- На даний момент у мене є одне бажання – закріпитись в основному складі команди і доводити, що я достойний грати в «Динамо». Ні про що інше навіть думати не хочу. 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер