«Евіан» офіційно представив Бертольйо

«Евіан» офіційно представив Бертольйо

Факундо урочисто отримав футболку із сьомим номером із рук головного тренера команди Паскаля Дюпра й виконуючого директора Джоеля Лопеса, а також дав інтерв'ю офіційному сайту «Евіана»:

«Мій агент розповів мені про зацікавленість збоку «Евіана» й надав мені інформацію про команду. Потім, звичайно, я розмовляв із головним тренером Паскалем Дюпра. Крім того, Бетао, який також виступав у «Динамо» Київ, розповів мені багато хорошого про «Евіан»! Зокрема, він мене запевнив, що це дуже амбітний клуб, на який попереду чекає поступовий підйом.

Зізнаюся, раніше я небагато знав про французький чемпіонат, однак зараз він широко відомий за кордоном завдяки великим клубам, таким як ПСЖ. Я підписав угоду з метою регулярно грати в одному з топ-чемпіонатів Європи.

Я був приємно здивований прийомом, наданим мені тут! У мене навіть з'явилося відчуття, ніби я перебуваю на батьківщині, в Аргентині... з тією лише різницею, що тут говорять французькою!»

Нагадаємо, що, окрім Бертольйо, на правах оренди за «Евіан» у новому сезоні буде грати форвард Андрес Ескобар, контракт якого також належить «Динамо».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер