«Евіан» із Нінковичем зіграв внічию на полі лідера

«Евіан» із Нінковичем зіграв внічию на полі лідера

«Евіан» протистояв у гостях «Ліону», який минулого тижня повернув собі одноосібне лідерство в чемпіонаті завдяки невдачі головного конкурента в боротьбі за чемпіонство ПСЖ. Втрата очок у матчі з «Евіаном», який є на даний момент одним із аутсайдерів Ліги 1, до планів «Ліона» явно не входила.

На користь господарів говорила напередодні матчу і кадрова ситуація. У цій грі головний тренер «Евіана» Паскаль Дюпра не міг розраховувати на послуги цілої низки важливих виконавців. Відразу п'ять представників «Евіана»
Монгонгу, Коне, Рабіу, Менса, Кліфа готуються зіграти на Кубку Африканських Націй. Ще троє гравців, Ляке, Ангула та Дюран, пропускали зустріч через дискваліфікацію. Не міг допомогти команді і травмований Джа Джедже. Тим не менш, «Евіан» зіграв внічию на полі суперника, чим поставив під загрозу подальше лідерство «Ліона», а також здобув важливий для себе заліковий пункт у боротьбі за виживання. Результат матчу нічия 0:0.

Мілош Нінкович (на верхньому фото) відіграв майже весь матч. На 30-й хвилині він отримав попередження, а на 89-й був замінений на Фабріса Ерреа.

Бетао (на нижньому фото) свій дебют у футболці «Евіана» поки відклав. Він був у заявці на матч, але на полі не з'явився, залишившись у запасі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер