«Евіан» із Рубеном та Бертольйо не втримав перемогу над «Ліллем»

«Евіан» із Рубеном та Бертольйо не втримав перемогу над «Ліллем»

Незважаючи на гостьовий статус, «Лілль» відразу взяв м'яча під контроль та почав поступово збільшувати напругу на половині поля «Евіана». Господарі, єдиним форвардом яких у цьому матчі був орендований у київського «Динамо» Марко Рубен, атакували малими силами, але спромоглися відкрити рахунок.

Це вдалося Кевіну Беріго з подачі Моду Согу. За п'ять хвилин цифри на табло зрівнялися. Цього разу Дівок Орігі скористався передачею Саломона Калу та спрямував м'яча до сітки.

Вдруге вийти вперед господарям вдалося в середині другого тайму. 11-метровий удар, призначений у ворота «Лілля», вирішив виконати Седрік Монгогу. І не схибив – 2:1!

Незважаючи на солідну перевагу у володінні м'ячем (38 проти 62 на користь «Лілля»), а також той факт, що за ударами гості перевершили своїх суперників більш ніж у два рази, рахунок на табло не змінювався аж до компенсованого часу.

Було багато боротьби та жовтих карток, одна з яких дісталася й Марко Рубену. До речі, на 82-й хвилині аргентинець поступився місцем на полі іншому аргентинцю, орендованому у «Динамо», – Факундо Бертольйо.

З іншого боку, із заміною вгадав наставник «Лілля» Рене Жирар, якого, до речі, чудово знає за спільною роботою в «Монпельє» Юнес Беланда. На 79-й хвилині французький фахівець випустив на поле Райяна Мендеша, який лише за кілька секунд до фінального свистка зрівняв рахунок, тим самим позбавивши «Евіан» та глядачів, які зібралися на «Парк де Спортс», настільки довгоочікуваної перемоги.

Підсумок зустрічі – результативна нічия 2:2.

Свій наступний поєдинок «Евіан» зіграє 22 лютого в гостях проти «Бордо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер