«Евіан» із Рубеном вилітає з Кубка Ліги

«Евіан» із Рубеном вилітає з Кубка Ліги

Гра проходила на домашньому стадіоні «Труа», «Стад де л'Об» (що отримав таку назву на ім'я департаменту й річки у Франції).

Перший тайм гості повністю провалили, дозволивши супернику забити два м'ячі, авторами яких стали Ніве на 32-й хвилині та Жимбер на 44-й.

Бажаючи змінити перебіг поєдинку, відразу після перерви головний тренер «Евіана» Паскаль Дюпра кинув у бій єдиного заявленого на матч динамівця Марко Рубена.

У другому таймі гра змінилася, й на 68-й хвилині «рожеві» скоротили відставання в рахунку. Щоправда, гол забив не Рубен, а Кларк Н'Сікулу, який також вийшов на заміну, причому лише за хвилину до свого гола.

Проте врятувати гру гостям не вдалося. Граючи ва-банк, на четвертій компенсованій хвилині вони пропустили третій м'яч, автором якого став Кабо.

Таким чином «Евіан» зазнав другої кубкової невдачі за один місяць. Нагадаємо, десять днів тому команда вилетіла з Кубка Франції, поступившись «Бастії».

Найближчий матч «Евіана» в Лізі 1 відбудеться в суботу, 18 січня. У 21-му турі на підопічних Дюпра чекає виїзд до Ренну на поєдинок із однойменною командою.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото www.etgfc.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер