«Евіан» із Рубеном поступаються в гостях

«Евіан» із Рубеном поступаються в гостях

Заключні хвилини зустрічей стають для «Евіана» ледь не головною проблемою. Нещодавно підопічні Паскаля Дюпра втратили перемогу над «Ліллем» за лічені секунди до фінального свистка, а вже в суботу, 22 лютого, ситуація повторилася.

Різниця лише в тому, що гол, який вирішив результат зустрічі, стався не в доданий час, а за вісім хвилин до завершення. Влучним ударом відзначився 23-річний Анрі Севе. До того моменту на табло стадіону «Шабан-Дельма» в Бордо, який цього вечора відвідали 12,465 людей, горіли дві одиниці. На 52-й хвилині рахунок відкрив Жюльєн Фобер, а на 73-й його зрівняв Кевін Бариго.

Що стосується динамівців, які виступають за «Евіан» на правах оренди, то Марко Рубен вийшов на поле з перших хвилин та був замінений на 68-й хвилині. Що стосується Факундо Бертольйо, то він залишився на лавці запасних.

Підсумок зустрічі – непроста перемога «Бордо» за відчутної переваги в контролі м'яча (58 на 42) та ударам по воротах, що підіймає їх на восьме місце в чемпіонаті країни. «Евіан» же продовжує боротися за виживання, посідаючи 17-у сходинку.

Свій наступний поєдинок «Евіан» проведе 28 лютого вдома проти «Нанта».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер