Євро-2011 (U-21). Робота і відпочинок для динамівців

Євро-2011 (U-21). Робота і відпочинок для динамівців

Четвер у групі «B» – післяігровий день. Футболістам, які грали напередодні, надали відпочинок. В іншому розпорядок наших хлопців мало чим відрізнявся від попередніх днів: підйом, сніданок, вільний час, обід, тренування, вечеря, сон. Якщо від динамівців Гармаша та Кравця, як і від інших учасників матчу, вимагалося лише виконати пробіжку, то Зозулі, Ярмоленку та Парцванії разом із іншими хлопцями, які провели на полі мало ігрового часу, довелося неабияк попітніти. Їм тренерський штаб запропонував серйозні навантаження, так що після завершення заняття футболісти ледве переводили подих.

Незважаючи на сильний дощ, який не припинявся впродовж усього дня, тренування було повноцінним. Спочатку хлопці пограли у «квадрат», приділяючи увагу триманню м'яча, потім виконали вправи на швидкість, виконуючи прискорення від штрафної до штрафної з м'ячем, і завершальним ударом по воротах. Потім прийшла черга ігрових серій, а наприкінці заняття команда приділила увагу забіганням та точним передачам. Лише після цього гравці отримали заслужений відпочинок. Його динамівці проводять по-різному: одні спілкуються з рідними та друзями по скайпу, інші читають книги й дивляться фільми чи відволікаються на комп'ютерні ігри.

Ретельна підготовка до завершального матчу з іспанцями в самому розпалі. Сьогодні в команди заплановані одне тренування та теоретичне заняття, на якому буде перегляд суперника та аналіз його гри. А в суботу відбудеться регламентна прес-конференція та тренування команди за присутності журналістів.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Данії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер