Євро (U-21): відновлювальний день для «жовто-синіх»

Євро (U-21): відновлювальний день для «жовто-синіх»

День понеділка молодіжна збірна України присвятила відновленню після важкого поєдинку з Чехією. Відразу після матчу футболісти, в тому числі й динамівці, плавали у басейні та парилися в сауні. Сьогодні команда прокинулася о 9.30 ранку, поснідала, після чого хлопцям було надано відпочинок. У цей час тренерський штаб переглядав ігри наступного суперника нашої команди – збірної Англії. До речі, до Хернінга поступово починають з'приїжджати прихильники англійців – у місті все частіше можна зустріти вболівальників у відповідній символіці.

Після обіду у хлопців був вільний час, який вони проводили кожен по-своєму, а о 17.00 підопічні Павла Яковенка провели тренування у Вільдберзі. Заняття було не однаковим для всіх хлопців – для тих, хто напередодні відіграв увесь матч, у тому числі для динамівців Ярмоленка та Зозулі, воно мало відновлювальний характер, яке включало півгодини пробіжки та розтяжки. Для інших же гравців, які провели на полі менше тайму та які взагалі не грали, тренерський штаб запропонував звичайне тренування. Разом із усіма займалися футболісти нашої команди Парцванія, Кравець, Гармаш та Бойко. Після заняття всі хлопці пішли до лазні, басейну, джакузі та на масаж. А після вечері команда вирушила на теорію розбирати гру збірної Англії.

У вівторок удень, напередодні гри з англійцями, у своєму тренувальному таборі Павло Яковенко проведе передматчеву прес-конференцію, після якої журналісти зможуть поспілкуватися з гравцями та перші 15 хвилин бути присутніми на відкритому тренуванні.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Данії


Фото – ffu.org.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер