Європа в очікуванні розв'язки матчів плей-оф відбору на ЧС-2014

Європа в очікуванні розв'язки матчів плей-оф відбору на ЧС-2014

Національну команду України, після впевненої та красивої перемоги в Києві над Францією (2:0), 19 листопада буде чекати переповнений паризький «Стад де Франс» (80,000 глядачів) у другому матчі плей-оф відбору. Наставник «жовто-синіх» Михайло Фоменко в матчі, який вирішить долю путівки на ЧС-2014 у Бразилії, розраховує відразу на 5 динамівців – захисника Євгена Хачеріді, півзахисників Олега Гусєва, Романа Безуса та дебютанта Сергія Сидорчука, а також нападника Андрія Ярмоленко!

Португальці з динамівцем Мігелем, які перемогли в першій зустрічі шведів (1:0), також будуть боротися за перемогу на виїзді. Поєдинок пройде в Стокгольмі на «Friends Arena» (50,000 глядачів).

Збірна Хорватії з покликаними під її прапори Відою та Кранчаром, яку буде підтримувати публіка на «Максимірі» в Загребі (37,168), напевно зробить усе можливе, щоб подолати опір Ісландії (0:0 у першій зустрічі) та вийти до фінальної стадії Кубка світу.

Окрім того, 19 листопада товариські матчі проведуть ще дві команди з динамівським представництвом.

Австрія з Александаром Драговичем на «Ернст Хаппель Штадіон» (55,665 глядачів) у Відні прийме в товариському матчі США, а Киргизстан із Ахлетдіном Ісраїловим у Бішкеку на стадіоні імені Долена Омурзакова, що вміщує 23,000 людей, у зустрічі з аналогічним статусом зіграє з Азербайджаном.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер