Європейський вікенд орендованих динамівців

Європейський вікенд орендованих динамівців

Півзахисник Сергій Рибалка (на фото) провів на полі всі 90 хвилин у матчі з празькою «Славією», але його команда все одно поступилася на виїзді, за присутності 5,999 глядачів, – 1:3.

Поєдинок сусідів по турнірній таблиці проходив у столиці Чехії Празі. «Слован», пропустивши на останніх хвилинах першого тайму, на початку другого відігрався зусиллями 36-річного Іржі Штайнера. Тим не менш, перемогти або ж просто втримати нічию «Слован» не спромігся, пропустивши ще двічі.

Після 20 турів чемпіонату Чехії нинішній клуб орендованого динамівця розташувався на сьомій сходинці, набравши 26 очок. Наступний матч команда з міста Ліберець проведе вдома проти «Сигми Оломоуц». Гра відбудеться 30 березня.

Екс-захисник «Динамо» Бетао, який нині виступає за «Евіан» на правах оренди, допоміг здобути своїй команді чергову перемогу.

У поєдинку 29 туру чемпіонату Франції «Евіан» приїхав у гості до нещодавнього чемпіона країни – «Лілля», який вважався фаворитом даного протистояння.

Але, незважаючи на статус суперника й більш ніж 38-тисячну армію підтримки, перемогу все ж святкували гості – 1:2. Відкрив рахунок у матчі екс-гравець «Челсі» Саломон Калу. У підсумку саме івуарійський нападник став ключовою фігурою зустрічі, не реалізувавши пенальті, а також поціливши у власні ворота в другому таймі. А ще в першій 45-хвилинці за «Евіан» відзначився Сабер Халіфа.

Що стосується безпосередньо Бетао, то бразилець провів на полі всі 90 хвилин. Мілош Нінкович, який також захищає кольори цього клубу, участі в матчі не брав.

Після 29 турів Бетао, Нінкович та їхні одноклубники посідають 15-й рядок у чемпіонаті Франції, набравши 30 очок. У наступному матчі «Евіан» удома прийматиме «Реймс». Матч відбудеться 30 березня.

Невдало склалася гра чергового туру в Бундеслізі для Раффаеля. Його «Шальке-04» на виїзді за аудиторії в 46,055 глядачів був розгромлений «Нюрнбергом» 3:0. Динамівський бразилець вийшов на заміну на 59-й хвилині замість Колашинаца за рахунку 1:0, й уже за його присутності на полі гельзенкирхенці пропустили ще двічі. Після 26 турів «Шальке» посідає 5-е місце й наступного ігрового дня 30 березня прийматиме одного з аутсайдерів «Хоффенхайм».

Македонець Горан Попов потрапив до заявки своєї команди «Вест Бромвич Альбіон» на виїзну гру зі «Сток Сіті» (0:0) але на поле так і не вийшов, а нігерієць Айїла Юссуф знову пропустив через травму домашній матч «Ордуспора» із «Газіантепспором» (2:3).

І, нарешті, в 21 турі національного чемпіонату київський «Арсенал» у гостях програв «Іллічівцю» – 1:2. Андрій Богданов відіграв усі 90 хвилин.

Ключові події в Маріуполі відбулися вже у другому таймі зустрічі. За фол останньої надії у власному штрафному майданчику на 58-й хвилині було видалено воротаря, вихованця «Динамо» Богдана Сарнавського, а Торніке Окріашвілі з «позначки» не схибив – 1:0. Володимир Аржанов, замкнувши передачу В'ячеслава Шарпара, відновив рівновагу, але остаточний рахунок на табло встановив усе той же Окріашвілі – 2:1.

У наступному турі, 30 березня, «каноніри» в Києві будуть приймати «Таврію» Олега Лужного.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер