Фан-клуб «Динамо» провів дитячий турнір пам'яті Василя Ковцуна

Фан-клуб «Динамо» провів дитячий турнір пам'яті Василя Ковцуна

З 22-го вересня по 2 жовтня футбольний клуб «Динамо» (Київ), фан-клуб команди і центр по роботі з дітьми і молоддю за місцем проживання Дарницького району провів турнір з міні-футболу серед дворових команд «Дарниця – ФанКап» на Кубок Василя Ковцуна.

У турнірі взяли участь 36 команд різних вікових підгруп. Всі вони брали участь у відбіркових іграх, які проходили з 22 по 28 вересня на базі шкіл Дарницького району. Сильні команди зустрілися у фінальних поєдинках в спортзалі Скандинавської гімназії.

Призові місця розподілилися наступним чином:

Молодша вікова група (1995-1997 г.р.)
I місце – клуб «Дарничанин»
II місце – клуб «Метеор»
III місце – клуб «Друзі»

Середня вікова група (1993-1994 г.р.)
I місце – клуб «Динамо»
II місце – клуб «Схід»
III місце – клуб «Манчестер Юнайтед»

Старша вікова група (1990-1992 г.р.)
I місце – клуб «SIA»
II місце – клуб «Адреналін»
III місце – клуб «М-70»

Переможців, які посіли призові місця, чекали приємні сюрпризи. Вони були нагороджені кубками, грамотами, медалями і цінними подарунками (футбольною формою, манішками, рюкзаками, футбольними м'ячами).

Відзначимо, що змагання були присвячені пам’яті Василя Ковцуна – хлопця, який отримав травму на футбольному полі і помер під час операції. Метою турніру є подальший розвиток футболу за місцем проживання дітей, широке залучення підлітків до занять у секціях футболу.

Вадим Костюченко (віце-президент «Динамо»):

- Від імені футбольного клубу «Динамо» (Київ) ми б хотіли подякувати всім організаторам змагань і, перш за все, хлопцям, які взяли в них участь, а також вчителям, і привітати їх зі святом Дня вчителя. Бажаємо успіху вам і вашим вихованцям. Ми завжди раді вас бачити на нашому стадіоні і заходах, які організовує наш футбольний клуб, зокрема, відкритих тренуваннях, зустрічах із гравцями і різних турнірах, які проходять не тільки на футбольних полях вашого району, але і на динамівському стадіоні. Завдяки вашій підтримці, впевнені, «Динамо» даруватиме нам ще більше радості. Разом ми сильніші! До зустрічі на трибунах.

Фан-клуб "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер