Фан-турнір «Лобановський назавжди»

Фан-турнір «Лобановський назавжди»

На вихідних в манежі заміської бази «Динамо» в Конча-Заспі відбувся турнір серед фанатів, присвячений 70-річчю від дня народження Валерія Лобановського. В змаганнях брали участь команди «Za boys ultra» (вболівальники донецького «Шахтаря»), «Соборка» (одеський «Чорноморець»), «ВУДС», «СКІФ» та збірна Віража Ультрас (усі – «Динамо»), а також збірна зірок шоу-бізнесу «Маестро» на чолі з Владом Ямою. Таке представництво фанатських об'єднань в турнірі обумовлене тим фактом, що в ігровій біографії Валерія Лобановського після «Динамо» значилися і «Чорноморець», і «Шахтар».

У впертій боротьбі перемогу в змаганнях здобула команда вболівальників «Динамо» «СКІФ», яка у фіналі обіграла своїх колег із «Соборки» з рахунком 4:0. Третє місце посіли донецькі фанати.

Переможці та призери змагань отримали фірмові бутси, динамівські сувеніри, книги про Валерія Лобановського та про історію київського «Динамо».

Після церемонії нагородження представники вболівальників донецького «Шахтаря» відзначили, що приїхали грати у футбол, а не з'ясовувати стосунки, і не відчували ворожого ставлення до себе.

- В Донецьку нам доводилося проводити аматорські турніри на штучних газонах, на стадіоні «Шахтар», також виступаємо і в Макіївці. Але щоб побувати на клубній базі «Шахтаря» в Киршах – про це можемо тільки мріяти. Ми приємно вражені ставленням клубного керівництва «Динамо» до своїх фанатів, яке не боїться запрошувати їх на клубну базу, а також всіляко сприяє в організації змагань, так званої, ультрас-ліги, пускає на газони і поля, де грає перша команда «Динамо», – не приховували здивування гості з Донецька.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер