Діти воїнів АТО відвідали стадіон “Динамо”

Діти воїнів АТО відвідали стадіон “Динамо”

Серед учнів гімназії – діти учасників АТО, батьки котрих захищають наші життя на сході України, а ми намагаємось у цей час наповнити їхніх юних близьких позитивними емоціями.

Ось що про такий вид співпраці говорить Дмитро Гоцуцов -  заступник директора КБУ “Київський міський центр допомоги учасникам АТО”:

"Із задоволенням можу відзначити, що Фан-клуб “Динамо” Київ увесь час приємно вражає нас своєю співпрацею. Тому ми з гордістю вважаємо Фан-клуб своєю партнерською організацією. Це стосується  добрих вражень і щирих почуттів, які так необхідні у наш суворий час і ветеранам АТО, що вертаються до мирного життя, і їхнім родинам, і насамперед дітлахам. Це просто класно, навіть іншого слова не підберу, для наших дітей - побачити на власні очі та почути розповідь про місця, де грали великі та легендарні майстри, які ковали звитяги українського футболу".

Завершилися екскурсії в приміщенні Фан-клубу, де діти ділилися емоціями від проведеного на території стадіону часу та долучилися до #dynamofanzone, з нетерпінням очікуючи закінчення міжсезоння, бажаючи якнайшвидше потрапити на матчі:

20 лютого. Динамо U-19 – Ювентус U-19 (стадіон “Динамо” ім. В. Лобановського)

21 лютого. Динамо – Олімпіакос (НСК “Олімпійський”)

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер