Фан-клуб «Динамо» зіграв матч-відповідь із футбольною командою кримських татар

Фан-клуб «Динамо» зіграв матч-відповідь із футбольною командою кримських татар

Матч із вихідцями з Криму - другий в історії динамівського Фан-клубу. Перший поєдинок, приурочений до Дня Незалежності України, було зіграно 30 серпня. Другу гру команди провели два тайми по 40 хвилин. Перемогли кияни з рахунком 6:3. Однак, гравці «Адалета» залишилися задоволеними відвідуванням клубної бази «Динамо» і продовженням знайомством із представниками Фан-клубу «біло-синіх».

У дружній атмосфері команди обговорили подальші кроки співпраці. З позитивними емоціями гості покинули навчально-тренувальну базу київського «Динамо».

Після гри президент Фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко поділився своїми враженнями від зустрічі з «Адалетом»:

- Мені сподобався оновлений склад команди. Був на 70% інший склад, ніж на першій грі. Хлопці з «Адалета» швидкісні, дуже цікаві, уміють працювати з м'ячем. Команда зіграна. Провели два тайми по 40 хвилин. Наша команда першою пропустила гол. Було відчуття, що можемо і програти. Але ми зібралися, зрозуміли, що робити з суперником, і виграли з рахунком 6:3. Мені було приємно спілкуватися з хлопцями з кримськотатарської команди. Нас об'єднує як спілкування на футбольному полі, так і політична проблематика, пов'язана з тим, що Крим є частиною України. Ми плануємо найближчим часом провести великий турнір, куди і запросимо команду «Адалет».

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер